Accomodation Hotel Arctic Ilulissat  Ilulissat
Ilulissat Qaasuitsup    Western Greenland
Hoteller Ilulissat  Hotels accomodationIlulissat  
Hotel Arctic video Hotel Arctic Smile

Hotel Arctic


Postboks 1501 3952 Ilulissat   More info
book room

Read more about Ilulissat Qaasuitsup.


ParkeringFitnesWiFiRestaurant

Hotel Arctic Ilulissat Greenland

Kan du huske alle de steder, du har været i dit liv? Vi kan garantere, at når du først er budt velkommen på Hotel Arctic, Verdens nordligste hotel , vil du aldrig glemme dit første møde med hotellet, Grønland og Isfjorden. Her er i sandhed en overvældende verden, man ikke kan forestille sig - men en nydelse at opleve.

Hotel Arctic Ilulissat Jacobshavn Greenland

Velkommen til Hotel Arctic. Verdens nordligst beliggende 4-stjernede hotel med 5-stjernet konferencecenter. I første række til Ilulissat Isfjord,(Dansk: Jakobshavn, opkalt efter polarforskeren Jakob Severin) - og bestemt inden for rækkevidde for dig, der vil have en oplevelse for livet.

Uanset om du er her "for business or pleasure", gør vi alt, hvad der står i vores magt for at gøre opholdet mindeværdigt.

Nordlys Aurora Borealis
Nordlys Aurora Borealis  

Nordlys Aurora Borealis?
Vi er nord for Arctic Circle, og om sommeren skinner solen 24 timer i døgnet for senere på året  at gå i sort og overlade himlen til der farverige spil fra universet, - Nordlyset eller- Aurora Borealis. En oplevelse der kan give enhver GÅSEHUD!

:Northern GreenlandSee Videoclip

Hvad er Nordlys Aurora Borealis?

Hotel Arctic Ilulissat Jacobshavn Greenland
Hotel Arctic Ilulissat (Jacobshavn) Greenland

Enorme fjordsystemer og skær er typiske for hele regionen, og der er muligheder for bådture fra Ilulissat det meste af året med en god chance for at se sæler, hvaler og Isen der kælver..

Fire stjerner
Hotel Arctic er klassificeret med fire stjerner, og vores nye konferencecenter er tildelt de maksimale fem stjerner. Det er vi ikke bare stolte af. Det er også din garanti for, at du hos os møder høj standard på både faciliteter og service. Og en ting er sikkert - talte den enestående beliggenhed med i vurderingen, ville vi nok sprænge skalaen.

En 5-stjernet oplevelse - i en verden uden lige
Velkommen til de optimale rammer for din næste konference. Med åbningen af Hotel Arctic's nye konferencecenter kan vi tilbyde lokaler, indretning, klima og AV-faciliteter i højeste klasse for 120 deltagere.  Se Hotel Arctic's nye konferencecenter.PDF 

Hotel Arctic Ilulissat Jacobshavn Greenland
Overnat i en Iglo på kanten af Ilulissat Isfjord og hør når den mest aktive gletchere i verden kælver de enorme isbjerge.

Overnat i en iglo
Vil du prøve noget så råt som at bo i en iglohytte på kanten af Isfjorden? I første parket til den arktiske natur? Så kan du fra maj til oktober overnatte i en af vores fem unikke topersoners iglohytter, der ligger for enden af en træbro en kort gåtur fra hotellet. Omringet af klipper, Diskobugten og de kolossale isfjelde, der driver forbi. - Oplev Nordlyset eller- Aurora Borealis fra terrassen og mærk du får GÅSEHUD!

Hotel Arctic Ilulissat Restaurant Ulo
Restaurant Ulo Hotel Arctic Ilulissat (Jacobshavn) Greenland

Restaurant Ulo
Glæd dig til at opleve Restaurant Ulo. Vores gourmetkøkken er anerkendt som et af landets bedste. Kokkene er mestre på deres felt og bruger kun de allerfineste grønlandske og internationale råvarer. Samtidig krydres oplevelsen med en betagende udsigt fra restauranten - til havnen i Ilulissat og livet på Diskobugtens vande mellem de kæmpemæssige isfjelde.

Udsigt til verdens største skulpturpark
Restauranten er smagfuldt indrettet med nordisk design, og udsigten må høre til en af de mest særprægede i verden.

Ilulissat Isfjorden rummer en af de største og mest aktive gletchere i verden, hvis 3000 km2 bevæger sig fremad med ca. 20 meter i døgnet. Gletscheren kælver ca. 10 % af den indlandsis, der presses ud i havet fra Grønland og findes ikke lige i hele verden. Alt dette betyder, at Isfjorden – ud for Ilulissat – er som en skulpturpark i konstant forandring. Former, farver og lyde fra isbjergene er svære at glemme, når man er øjenvidne til et så betagende naturfænomen.

IIlulissat Isfjorden, som Hotel Arctic har første parket til, blev optaget på UNESCOs Verdensarvliste på det 28. møde i The World Heritage Committee i sommeren 2004. Og ikke uden grund.

 

Hotel Arctic Ilulissat ligger i Ilulissat, og kan tilbyde dig et velbeliggende Hotel.
Hvis du vælger Hotel Arctic Ilulissat, eller bare en velfortjent pause på Hotel Arctic Ilulissat, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Ilulissat.

Hotel Arctic, clik på Hotel Arctic Ilulissat og reserver plads direkte på Hotel Arctic hjemmeside. I kort afstand fra Hotel Arctic i Ilulissat, kan du vælge en af de mange Restauranter og spisesteder i Ilulissat


Telefon: 0      Hotel Arctic   Homepage: Hotel Arctic

Se bedømmelse Bedømmelse af Hotel Arctic Ilulissat, Har du ris eller ros til dette hotel, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page:  1
[1]   >

Hans Egede Hotel Nuuk Greenland NuukHans Egede Hotel Nuuk Greenland Smile Hans Egede Hotel Nuuk Greenland Nuuk Greenland 3900 Nuuk
Greenland

Hotel Hans Egede er et moderne og comfortable conference hotel som er beliggende i hjertet af Grønlands hovedstad Nuuk,
ParkeringFitnesWiFiRestaurant

Page: 1
[1]   >
   Qaasuitsup