Hans Egede Hotel Nuuk Greenland
the four star conference hotel in Nuuk
Hotel Hans Egede er et moderne og comfortable conference hotel
som er beliggende i hjertet af Grønlands
hovedstad Nuuk,
the capital of Greenland. med et fantastisk viev over bjerge og
indsejlingen til Godthåbsfjord.
|
The Danish Royal Famely |
Hotel Hans Egede har 140 moderne værelser og 10 velindrettede hotel
lejligheder, hver med køkken, bad og vaskefaciliteter.
Der er fri adgang til 12 tv kanaler i alle værelser og lejligheder - and if you stay in polar class or in a suite, three hours of wireless internet is included in the room price.
Med den smukke beliggendhed på et bjerg ved indsejlingen til
Godthåbsfjorden, er Hotel Hans Egede det perfekte valg for møder,
undervisning og conferencer for op til 150 deltagere.
|
Restaurant Hereford Beefstow Nuuk |
På toppen af Hotel Hans Egede, finder du en velanskrevet Hereford Beefstow, á la carte restaurant Sarfalik and Skyline Bar.
og fra hele restauranten kan du nyde den fantastiske udsigt over bjerge og
Godthåbsfjorden.
Vores dygtige medarbejdere glæder sig til at se dig på Hotel Hans Egede Nuuk.
Nuuk ligger lige ved indsejlingen til Godthåbsfjorden, og danner
naturligt udgangspunkt for en række smukke sejl- og vandreture. Fjorden
er blandt andet kendt for sin store hvalforekomst, hvilket gør det
muligt at komme på hvalsafari i månederne juni til november/december.
Derudover udbydes en række sejlture til blandt andet isfjorden, den
nedlagte bygd Qoornoq, bygden Kapisillit og Kangeq / Håbets Ø, hvor Hans
Egede slog sig ned, da han ankom til Grønland i 1721.
|
Kolonihavnen i Nuuk |
I Kolonihavnen i Nuuk, som er byens museumsområde, er det muligt at
se kvinder sy "kittat" (skindsyning) til nationaldragten, besøge
kajakhuset, hvor der bygges på kajakker, eller Nationalmuseet med
skiftende udstillinger samt de verdenskendte mumier fra Qilakitsoq v.
Uummannaq.
|
facebook |
Besøg også "Brættet", som er det sted, byens lokale fiskere og
fangere sælger sæl, hval samt årstidens fisk og fugl… rødfisk,
stenbider, torsk, fersk ørred, lyngrøget ørred, rensdyr og
Grønlands svar på en bitter version af rabarber; kvan. Der er
tradition for at fylde fryseren med årstidens dyr og dermed holde sig
forsynet med lokale råvarer året rundt.